If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Както казах има направени вече китове които са изрязани предварително и пасват идеално на автомобила и не трябва да се реже и напасва по самата кола.
Кита включва: преден капак, ляв и десен калник, предна броня и страничните огледала.
Китове са направени от фолио Stone Shield на 3М за следните модели:
Алфа 159/159SW - цената е 440 лв. без ДДС с включен монтаж и консумативи
Алфа Giulietta - цената е 440 лв. без ДДС с включен монтаж и консумативи
Алфа Mito
имат и за моделите на Fiat.
Гаранцията е 2 години.
Ако искате мога да ви дам контакти на компанията те са на пазара от 1993 година и са изключително сериозни.
Това вече е друго,голяма си шматка,ма казвай кога ще си взимаш 159-ка,че нещо разбрах че Мицострошито не те кефи вече
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Кой е казал, че не ми харесва много си е добре впрочем се продава но това е друга тема. Какво ще кажеш за информацията добре ли е? Ще ти пусна допълнителна информация на Л.С.
Публикувам детайлите на компанията ако някой би желал да ползва предлаганите от тях услуги: компанията се казва J&Jco адрес: бул. Цариградско шосе 123 телефон за контакт: 02 971 81 21 имат и сайт за информация: http://www.jandjco-bg.com
Надявам се информацията да е полезна на много колеги.
По темата: днес измих колата перфектно и я закарах при застрахователите да си регистрирам следните щети.:
1.Предна броня няколко точки от камъчета ,писаха ми за освежаване-боя.!
2.Емблема предна-нова също ударена леко от камъче.
3.Огледала няколко точки пак-за освежанане.
4.прагове и около тях също за боядисване(освежаване) включително и около вратите където удрят камъчки от широките ни калници.
5.Защитни лепенки на калника и вратите-нови.
6.Заден капак -съвсем леко няколко люспи около емблемите-при обит за кражба-за боядисване.
Общо взето това е съвсем леки козметични забележки ,но ме дразнят и ще бъдат отстранени и колата ще се пастира цялата и за летния сезон червения цвят ще грее::ance:
Та по въпроса със оригиналните защитни лепенки ми ги признаха и ще ми сложат нови след като освежат колата,от което съм абсолютно доволен като цяло.
Компанията в която ми е застрахована колата е UNICA.
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Много добре колега, браво, но по темата защитните лепенки на твоя автомобил са 4 броя общо а ние говорим за цял кит отпред където е най-рисковото за всеки автомобил. Мисля, че цената която тези хора предлагат е много добра...аз се поразрових и в UK същото нещо струва 400-450 паунда.
Много добре колега, браво, но по темата защитните лепенки на твоя автомобил са 4 броя общо а ние говорим за цял кит отпред където е най-рисковото за всеки автомобил. Мисля, че цената която тези хора предлагат е много добра...аз се поразрових и в UK същото нещо струва 400-450 паунда.
Това ми е ясно колега просто изках да напиша мнението си тук в тази тема ,защото се връзва с нея ,а по принцип за напред и аз ще мисля за някакво защитно фолио поне за предницата защото всяка една драскоти от камък ме дразни
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Ползвал съм му ускугите, отлично си върши работата!
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Процурата се прави на калниците, предна броня, капак, огледала, и струва 250 някъде. Може и само на отделни елементи.
Но човека ми каза, че ако боята не е оригиналната от завода, при махането му да се увреди боята...не гарантира.
Сам си реши дали е рентабилно...
Comment